maanantai 22. kesäkuuta 2009

Muutto lähestyy

Hevoset on lomailleet viikon. Ollaan itse tehty muuttoa ja valmisteltu tilaa, jotta hepat voi tuoda sinne omaan kotiin... Lisää kuulumisia kunhan pollet on saatu uuteen kotiin.

4 kommenttia:

  1. Mistä ostitte talon, jos saa kysyä? ja tuleeko hepat sitten siihen talon talliin vai?
    Onnea kuitenkin uuteen kotiin!!

    VastaaPoista
  2. Hepat on nyt muuttaneet uuteen kotiin.

    VastaaPoista
  3. heippa! mitäs sulle kuuluu, ja hevosille myös? tuun kyllä ehottomasti käymää kun raahessa tuun käymää, voi vaan mennä syksyyn että pääsen kun mulla on töitä ihan tosi paljon nytte. Te ootte päässy uutee kotii, onnea hirveesti! ja nauttikaa kesästä. Minä täällä kovasti töitä oon tehny, sain yhden nuoren ratsastettavan täältä etelästä ja tunneilla oon käyny sitten ratsastuskouluilla, vaikka ne on opiskelijan tilille aina jotenki aika kalliita.mukavaa täällä on ollut asua, raahessa tietysti ikävöi pikkusisaruksia, ja hevosia kyllä myös. Monesti ootte ollu mielessä, sun kanssa oli tosi mukavaa hevostella! Terveisiä! -Olli

    VastaaPoista
  4. Kiitos Olli. Olet enemmän kuin tervetullut käymään meillä. Kiva, että sulla on mennyt muka vasti siellä etelässä. Meillä on tallin rakennushommat ja kentän teko hommat kesken, mutta syksyllä pitäis olla jo kovastikin valmista. Täällä on kyllä tosi ihanat maastot. Ja on mukava kun hepat on lopultakin kotona. Kiva kattoa illalla ja aamulla ikkunasta mitä ne puuhaa laitumessa. Sulle erikois kiitokset. Ilman sun apuas me ei todennäköisesti asuttais tässä nyt.

    VastaaPoista