tiistai 17. tammikuuta 2012

Keinoemo Nelli

Pikku hiljaa on Mette kotiutunut ja tutustunut perheen muihin lemmikeihin. Renttu oli alkuun rasittava. Aina ku selkänsä käänsi, se oli paimentamassa varsaa, ja eikun välittömästi häkkiin arestiin. Kolmessa päivässä se oppi, ettei niin saa tehdä. Liisa oli lähinnä välinpitämätön, ja Nelli näytti heti kaapin paikan. Ryskää musta pieni kummajainen pelotti niin, että sitä piti haukkua aidan takaa, mutta auta armias jos se tuli kohti niin pakoon. Nappula oli ainoa joka teki tuttavuutta lähemmin niin, että Mettekin sai rauhassa tutustua kaveriin.

Viikon kuluttua tilanne oli jo rauhoittunut niin, että isot hevoset hyväksyivät varsan laumaansa, ja koiratkaan ei enää välittäneet sen kummemmin ku muistakaan hepoista. Reilu kaks viikkoa ku oli mennyt niin Mette oli jo Nellin tissillä. Kerran mokoma änkes tissille kesken ratsastuksenkin.

Nyt kun varsa on ollut kolme viikkoa niin alkaa ponin luonne tuleen esille. Muutaman kerran on limbottu aidan ali ynnä muuta mukavaa. Mielikuvitusta ja energiaa näyttää löytyvän ja kun mulla on jo Nelli joka on hyvää huumoria vaativa hevonen ollut ikänsä, niin odotan mielenkiinnolla lopputalvea. Saapa nähä mitä kaikkea ne kahestaan keksii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti