keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Kevät tekee tuloaan, illat pitenee ja päivät lämpenee, vaan senhän ovat kaikki huomanneet. Edelleen poden maastoilu pulaa... Mutta muuten on mennyt tosi hyvin hevosten kanssa. Nelli on kehittynyt aika lyhyessä ajassa taas tosi paljon. Olen antanut sen välillä irroitella oikein kunnolla, vetää sydämensä kyllyydestä umpihankilaukkaa ym. Kun se on saanut sitä tehdä välillä, niin siitä on löytynyt uutena piirteenä kelpo ratsu. Kentällä jaksaa työskennellä huomattavasti paremmin ja ravikin on maltillista ja rentoa ratsuravia. Liisalla meinaa välillä kai tulla ratsastuskouluajat mieleen kun se meinaa isotella jos joku muu kuin minä sitä harjailen. Mutta ratsastettavuus on pysynyt entisellään. Mitä enemmän siltä vaadit, sitä mieluummin se työskentelee. Enkä suinkaan tarkoita sitä, että se pitäis juoksuttaa henkihieveriin. Tarkoitan sitä, että jo käyntiä ratsastaessa pitää ratsastajan tietää millaista käyntiä. Kun muori huomaa, että sillä on selässään ratsastaja eikä matkustaja niin se on parhaimmillaan. Pika puoliin saan varmaan vuokraajanikin takaisin sairaslomalta...

4 kommenttia:

  1. Jee, kuulumisia! ( olen nyt käynyt joka päivä katsomassa..:) )
    Tarkoititko mua sillä, että ratsastajan pitää tietää millasta käyntiä haluaa mennä, eikä vaan matkustaa...??? :D Aloin miettiin omaa menoa, usein vain matkustan, nimittäin. Tänään oli taas melekonen ratsastustunti. Käynnit ja ravit meni hyvin, mutta kun piti aloittaa laukka, nii heppa alkoi kummasti mutkittelemaan. Kyllä siinä kuule tuli Liisaa kova ikävä!!! Tajusin, että taidan sitten kuitenki nauttia kaikkein eniten juuriki sun ja hevostesi seurasta, ku rats.koulun meiningeistä ( vaikkaki täytyy myöntää, että niistäki olen iloinnut noin niinku usemmiten ja , että olen niistä oppinutkin jonnin verran ), mutta meidän hankipeltokiitolaukka oli kyllä niiin mannaa!

    Juuh, aurikoisia kevätpäiviä sulle ja hevosille, tavataan taasen!

    - J

    VastaaPoista
  2. En tarkoittanut suoranaisesti ketään. Ainakaan sua. Sun kanssa on tosi kiva ratsastaa, ja sä muistat aina myöskin pyytää Liisalta. Mutta viime aikoina on Liisa saanut aika paljon periksi, ja se on saanut mennä miten itse haluaa... Ratsastus tilanteet on olleet selaisia, että ei ole aina vaadittukaan, ja on ollut ratsastajia vailla kokemusta ym.

    VastaaPoista
  3. Tiedätkö, että miten huomenna, onnistuuko ratstus, ja jos onnistuu, niin mihin aikaan?? Voitko ilmottaa mulle txt?
    -E

    VastaaPoista
  4. Ihanan aurinkoisia kuvia heposista!
    Ikävä tulloo teitä!!!

    - J

    VastaaPoista